Baietelul cantaretei Ellie White s-a nascut inainte de termen, initial fiind preconizata o nastere dupa 3 decembrie.

“Termenul initial al nasterii era undeva intre 5 si 9 decembrie. In ultimele zile, Ellie s-a simtit relativ bine, asa ca nu anticipam ce avea sa se intample.

Ieri am fost la controlul saptamanal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus ca micutul nu mai are rabdare si ca este timpul sa vina pe lume.

In doar o ora, Ellie avea sa fie in sala de operatie. Totul s-a petrecut ametitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!”, declara Doru Tinca, citat de agentiadepresamondena.com.

Ellie White a fost supusa unei operatii de cezariana si a adus pe lume, in jurul orelor 18.20, un baietel perfect sanatos, pe care il va boteza Mihai.

Micutul s-a dovedit a fi foarte galagios, fapt pentru care artista a si glumit atunci cand l-a tinut pentru prima data in brate: “Cred ca va ajunge tenor cand va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie in ochi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.