Angus T. Jones, Jake din "Doi Barbati si Jumatate" a lansat o declaratie in care isi cere scuze pentru ofensele aduse colegilor sai de serial.

"Desi nu pot adresa tot ce s-a zis sau fiecare neintelegere si citare proasta, vreau sa fac un lucru clar. Fara dubiu, sunt recunoscator oamenilor cu care am lucrat la serial care au devenit familia mea extinsa si am cel mai mare respect pentru ei. Chuck Lorre, Peter Roth si multi altii de le Warner Brothers si CBS sunt responsbili pentru cele mai interesante experiente din viata mea de pana acum"

Actorul de 19 ani noteaza in declaratia sa ca este constient ca a crescut pe platourile serialului si acolo a invatat numeroase lectii de viata, citeaza tmz.com.

"Imi cer scuze daca vorbele mele au demonstrat indiferenta si lipsa de respect fata de colegii mei sau vreo lipsa de apreciere fata de oportunitatea acordata mie. Nu asta a fost intentia mea", conchide Angus Jones.

In alta ordine de idei, Charlie Sheen,. care s-a aflat si el in centrul unui scandal in urma cu mai putin de doi ani, a declarat pentru revista people.com ca Angus Jones a devenit "un fel de sectant", iar "serialul este evident blestemat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.