Kristen Stewart si Robert Pattinson, colegul ei din distributia filmelor din seria "Twilight", asteapta un copil, afirma presa americana.

Revista OK! afirma ca actrita americana, care s-a impacat in luna septembrie cu Robert Pattinson, este insarcinata cu primul copil al cuplului, scrie MEDIAFAX

Aceeasi publicatie americana afirma ca cei doi actori intentioneaza sa amenajeze o camera spectaculoasa pentru primul lor copil, pe care vor sa il creasca in Marea Britanie. Totodata, se spune ca Stewart il "implora" pe Robert Pattinson sa o ia de sotie, inainte de nasterea bebelusului.

Actorul britanic, in varsta de 26 de ani, a parasit vila din Hollywood in care locuia cu iubita sa, dupa publicarea in presa americana a unor fotografii in care aceasta aparea in ipostaze intime alaturi de regizorul de film Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani.

In luna iulie, Kristen Stewart a anuntat public ca a avut o aventura cu Rupert Sanders. Ulterior, atat actrita, cat si Rupert Sanders au dat publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.

La cateva luni dupa aceea, Robert Pattinson a fost de acord sa continue relatia cu Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, declarand ca a iertat-o pe iubita lui pentru aceasta "greseala prosteasca".

Cei doi actori s-au mutat din nou impreuna si locuiesc in prezent intr-un apartament de lux din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.