Actrita Lindsay Lohan a primit de la Charlie Sheen suma de 100.000 de dolari pentru a-si achita o parte din taxele si impozitele pe care le datoreaza fiscului american, informeaza site-ul TMZ.com.

Surse din anturajul actritei americane au dezvaluit faptul ca Lohan si Sheen au devenit buni prieteni in timp ce au filmat pentru comedia "Scary Movie 5", in luna septembrie, si au petrecut mult timp impreuna atat pe platourile de filmare, cat si in afara acestora, transmite MEDIAFAX.

In timpul intalnirilor lor, Lindsay Lohan si Charlie Sheen au discutat despre multe lucruri, inclusiv evenimentele mai putin placute din vietile lor, iar la un moment dat, actrita a vorbit despre problemele pe care le are cu fiscul american.

Potrivit site-ului TMZ.com, Charlie Sheen s-a oferit sa ii completeze un cec, chiar atunci, pe loc, pentru a o ajuta pe Lohan sa isi achite datoria catre fisc, insa actrita a refuzat oferta colegului ei de breasla.

Saptamana trecuta insa managerul actritei a primit un cec de 100.000 de dolari de la Charlie Sheen. Lohan a fost uluita de generozitatea lui Sheen si a virat imediat acea suma in contul fiscului american.

Presa americana afirma ca Lindsay Lohan datoreaza suma de 233.904 dolari, reprezentand taxe si impozite neachitate aferente anilor 2009 si 2010.

Totodata, onorariile primite in 2012 de Lindsay Lohan urmeaza sa depaseasca pana la sfarsitul anului suma de 2 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.