Cantaretul Marc Anthony, fostul sot al cantaretei si actritei Jennifer Lopez, finanteaza lucrarile de renovare si de modernizare a unui orfelinat din Republica Dominicana, informeaza contactmusic.com.

Potrivit MEDIAFAX, artistul american de origine portoricana a donat o suma considerabila pentru modernizarea orfelinatului Children of Christ din Republica Dominicana, prin intermediul fundatiei sale Maestro Cares, pe care a infiintat-o in colaborare cu organizatorul de concerte Henry Cardenas.

Aceasta fundatie a strans suma de 200.000 de dolari, care va fi utilizata pentru reamenajarea cladirii in care functioneaza orfelinatul, dar si pentru construirea unor noi sali de clasa si a unui teren de baseball. Orfelinatul Children of Christ a fost infiintat in anul 1996 pentru copii dominicani abuzati sau abandonati de parintii lor.

Marc Anthony a participat vineri la o ceremonie de gala in cadrul careia a fost facut acest anunt si a fost insotit la eveniment de noua lui iubita, modelul Shannon de Lima.

Marc Anthony si Jennifer Lopez au anuntat in mod oficial ca s-au despartit in iulie 2011, punand astfel capat unui mariaj de sapte ani, insa cei doi fosti parteneri de viata au ramas in relatii amiabile de dragul celor doi copii ai lor, gemenii Max si Emme, nascuti in februarie 2004.

Marc Anthony, care se afla deja la cel de-al doilea divort, dupa cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vandut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.

Pe marele ecran, cei doi soti au interpretat un alt cuplu, alcatuit din legendarul dansator de salsa Hector Lavoe si sotia sa Nilda "Puchi" Roman, in filmul "El Cantante", lansat in 2006.

In pofida despartirii lor, Marc Anthony si Jennifer Lopez continua sa colaboreze pe plan profesional, producand impreuna emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".

Jennifer Lopez are deja o relatie de cateva luni cu dansatorul in varsta de 25 de ani Casper Smart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.