Ingrijitorii animalelor care au lucrat pe platouri au acuzat producatorii ca mai multe animale au murit din cauza lor.

27 de cai, capre, gaini si o oaie ar fi murit din cauza conditiilor improprii in care erau tinute pe o ferma in stare deplorabila.

"Hobitul", prima parte din trilogia anuntata, va fi lansat pe 28 noiembrie in Wellington si va avea premiera in Romania pe 14 decembrie. PETA, organizatia care protejeaza drepturilor animalelor, planuieste dejja sa organizeze proteste la premierele care se vor organiza in Noua Zeelanda, SUA si Marea Britanie.

O scrisoare din partea echipei de productie a negat deja afirmatiile despre mortile animalelor, conform Huffington Post.

"Regretam ca aceste acuzatii facute de ingrijitori care au fost eliberati de contract in urma cu un an ne sunt abia acum aduse la atentie. In momentul de fata investigam cauzele acestor acuzatii si vom incerca sa stabilim adevarul", precizeaza reprezentantii studio-urilor de film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.