Andreea Marin a acceptat, miercuri seara, invitatia reporterului monden Roxana Iliescu de a discuta in premiera despre relatia ei cu Stefan Banica jr. In emisiunea de la B1TV “6! Vine presa”, de Sf. Andrei, Andreea Marin a raspuns la numeroase intrebari personale adresate de Roxana.

Roxana Iliescu a intrebat-o pe Andreea Marin daca a respectat traditia populara de Sf. Andrei, care te indeamna sa iti pui sub perna seminte de mar pentru a-ti visa ursitul... "Zana Surprizelor" a marturisit ca a glumit pe aceasta tema cu mama ei - cea de-a doua sotie a tatalui Andreei, femeia care a crescut-o practic dupa decesul mamei naturale - care i-a recomandat sa umble cu usturoi prin casa si sa isi puna sub perna seminte de mar pentru a-si visa ursitul.

Vedeta i-a raspuns acesteia ca ii este frica sa recurga la acest gest, nu care cumva sa viseze pe altcineva! "Daca visez pe altcineva? Eu l-am gasit! Nu mai este nevoie sa-l visez!", a declarat Andreea Marin. Reporterul B1TV a insistat: "Esti convinsa ca el e?...". "Eu sper!", declara Andreea Marin. "Mai ai timp si de Stefan? Te ocupi de atatea lucruri?", a intrebat Roxana. "Inainte sa-l cunosc, credeam ca in programul meu nu mai e loc de un ac, dar iata ca mai e!", a raspuns Andreea.

Fiind persoane publice, Andreea spune ca ea si Stefan nu se pot iubi in liniste, nefiind de acord nici cu faptul ca tatal ei e urmarit de paparazzi! Initial doreau sa pastreze relatia lor secreta. Si-au dorit discretia, dar nu s-a putut. "Lucrurile au mers prea departe si au aparut multe neadevaruri in presa... S-a spus ca eu am fost femeia care a dezbinat o familie fericita, ca l-am luat pe Stefan de langa fiul lui, ceea ce nu e adevarat!

Noi am devenit un cuplu in momentul in care am devenit doi oameni liberi! Imi pare rau pentru Stefan si pentru copil, cand va creste va citi aceste lucruri... Ma bucur enorm cand il vad pe Stefan cu el, iar copilul il vede ca pe un idol, un sentiment pe care presa de scandal nu il poate inlatura! Eu am fost casatorita si stiu cand nu mai e ceva de salvat... iar la ei a fost doar o relatie! O relatie si un copil, nu a fost casatorie! Iar relatia lui cu copilul nu s-a schimbat".

Andreea a mai spus ca a fost alegerea lui Stefan sa se desparta de Camelia si ca in cazul acestora tocmai lipsa de comunicare si-a spus cuvantul... Zana Surprizelor a tinut sa clarifice si zvonul posibilei sale sarcini: "Vorbesc de cativa ani ca vreau un copil si nu as ascunde un asemenea eveniment. Dar copilul va veni cand relatia noastra va ajunge in punctul in care putem sa hotaram acest lucru; atunci se va intampla!!". Ea a spus ca ar face un copil, chiar daca nu este casatorita...

Despre colaborarea pe plan artistic cu Stefan Banica jr., Andreea Marin a tinut sa precizeze ca nu este cantareata, dar este o colaborare minunata intre doi oameni care se iubesc. Ii pare rau ca surpriza, faptul ca va fi pe scena alaturi de Stefan in concertele lui, a fost deconspirata de presa! S-a mai spus ca Stefan e violent cu iubitele sale. "Nu stiu de ce au iesit toate legendele astea. Mi se par absurde! Acest mod de viata nu ma caracterizeaza!" , a afirmat Andreea la finalul confesiunii televizate, dezvaluind si ca va pleca intr-o vacanta cu iubitul ei, Stefan, in luna ianuarie a anului viitor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.