Fosta gimnasta Simona Amanar a nascut o fetita care poarta numele Stefania Teodora, fiind cel de-al doilea copil al fostei sportive, care mai are un baiat in varsta de zece ani.

Fosta gimnasta Simona Amanar a nascut, joi, intr-un spital privat din Timisoara, o fetita care poarta numele Stefania Teodora, ea avand 3,010 kilograme la nastere si primind nota zece, au anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, reprezentantii spitalului unde a avut loc nasterea.

Simona Amanar a declarat corespondentului MEDIAFAX ca nasterea fetitei a fost mai usoara comparativ cu aducerea pe lume a primului ei copil.

"A fost bine, a fost mai usor decat la nasterea lui Alex (primul copil al Simonei Amanar - n.r.) si pentru ca am stiut la ce sa ma astept. Am avut emotii foarte mari pana am vazut-o ca este bine, ca plange, ca respira, ca mananca. Recuperarea e putin mai grea dupa cezariana, dar trec si peste asta. Fetita e foarte bine. Numele l-am ales inca de cand eram gravida cu Alex, atunci am zis ca, daca e baiat, se va numi Alexandru Iosif si, daca e fata, Stefania Teodora. Asa ca numele era pregatit de mult, a declarat Simona Amanar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.