Roger Waters aduce muzica trupei Pink Floyd in Romania, in superproductia "The Wall", show-ul fiind programat pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - "The Wall".

Fanii Pink Floyd, una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria muzicii, vor avea in sfarsit ocazia sa vada live, la Bucuresti, superproductia inspirata de cel de-al unsprezecelea album al trupei, "The Wall".

Considerat o adevarata capodopera, show-ul "The Wall" este combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid.

Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, intreaga punere in scena bucurandu-se in prezent de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o productie multidimensionala fabuloasa despre care intreaga presa internationala vorbeste la superlativ.

Primul turneu "The Wall" a inceput pe 15 septembrie 2010, in Toronto, Canada, si a continuat cu noi reprezentatii in America de Nord, Europa, Australia si America de Sud, inregistrand adevarate recorduri de audienta - 192 de concerte si peste 3,3 milioane de spectatori -, devenind rapid unul dintre cele mai de succes turnee din istorie.

Cea de-a doua serie de concerte in Europa, programata pentru 2013, va include 18 spatii in aer liber, printre care si Piata Constitutiei din Bucuresti, aceasta fiind singurul loc din Romania care poate gazdui o productie de asemenea proportii. De altfel, insusi autorul proiectului se declara impresionat de noile dimensiuni ale scenei.

Biletele pentru concertul lui Roger Waters vor fi puse in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, pe 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.