Formatia Vaya Con Dios revine in Romania pe 15 martie 2013, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului sau de adio, informeaza organizatorii.

Vaya Con Dios isi anunta retragerea printr-un mare turnei, "Farewell Tour". Dupa succesele inregistrate in 2009, la Sala Palatului din Capitala (spectacol sold out), si in 2010 (club Fratelli, show sold out), Dani Klein si colegii sai de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care isi iau adio de la fani, scrie MEDIAFAX.

Trupa incheie astfel 27 ani de cariera, Vaya Con Dios fiind in prezent cea mai cunoscuta formatie belgiana. Hituri precum "What's a Woman", "Puerto Rico" si "Neh Na Na Na" se aud constant pe toate posturile de radio. Turneele trupei au traversat globul din Rusia pana in Angola. Belgia a emis in 2008 o serie de timbre postale "Vaya Con Dios", cu imaginea solistei Dani Klein. In total, trupa a inregistrat pana in prezent vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si 3 milioane de single-uri.

Spectacolul pe care formatia il va sustine pe 15 martie 2013, la Sala Palatului din Capitala, va incepe la ora 20.00.

Biletele au fost puse in vanzare miercuri, la preturile de 120 de lei, 150 de lei, 190 de lei, 250 de lei si 300 de lei (VIP), in functie de distanta fata de scena. Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, Carturesti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.