Multor cupluri le place sa-si condimenteze noptile de amor cu diverse accesorii.

"Am mancat putin din ei"

Fizz: "Mi se pare o idee interesanta. Am auzit de existenta acestor chiloti comestibili, dar nu i-am incercat niciodata pe o domnisoara. Personal, prefer alte nebunii, dar ca un cadou de ziua unei femei, cred ca este dragut, bineinteles cu conditia sa-i si foloseasca. Cum mi s-ar parea ideea? Ar trebui sa vad in momentul respectiv. Cat despre gust, am mancat un pic din ei si au o vaga aroma de cirese".

Multor cupluri le place sa-si condimenteze noptile de amor cu diverse accesorii. Un produs care, mai nou, face deliciul consumatorilor de picanterii erotice din Romania, cum s-a intamplat si in Occident, sunt bikinii comestibili. Importatorii chiloteilor de dama care se pot manca spun ca intr-o singura luna au vandut cam o suta de perechi. Bikinii, facuti pe baza de amidon, sunt fabricati in Statele Unite si au fie gust de ciocolata, fie de cirese. Desi o pereche costa 38 de lei noi, amatorii de senzatii erotice inedite nu se mai uita la bani atunci cand vor sa-si surprinda partenerul cand fac amor. Un text de pe ambalaj ii avertizeaza pe cumparatori ca in apa sau la umiditate ridicata, chiloteii se topesc.

"Suntem asociati cu o firma italieneasca, de comert prin catalog si teleshopping, ca si noi, iar ei ne trimit produsele care se vand bine acolo. Nu stiam de aceste slipuri si nici nu am mai auzit sa fie alte firme care sa-i comercializeze la noi", ne-a spus Anca Ionescu, marketing manager al firmei care a adus bikinii in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.