Au trecut 70 de ani de cand Warner Bros. a lansat filmul Casablanca, prilej cu care se discuta despre o continuare a faimosului film.

Casablanca, lansat in 1942 si cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman in rolurile principale, este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate filme ale cinematografiei americane dar si mondiale.

Cass Warner, nepoata lui Harry Warner (unul dintre fondatorii studio-ului Warner Brothers), cauta sa finanteze un film bazat pe un scenariu scris de Robert Koch in urma cu 30 de ani pentru a continua Casablanca.

Au mai existat incercari de a se filma o continuare, precum "Brazzavile", acesta fiind un proiect care nu s-a mai pus pe picioare. Scenariul scris de Koch este cunoscut la Hollywood si WB au refuzat proiectul bazat pe el in urma cu un an si jumatate dar ar fi tentati sa reviziteze ideea daca se gaseste un regizor bun, scrie huffingtonpost.com.

Scenariul respectiv poarta numele "Intoarcere la Casablanca" si ni-i arata pe Ilsa si pe Victor Laszlo "incercand sa-l gaseasca pe Rick dupa ce acesta a plecat sa lupte contra nazistilor lui Rommel in Africa de Nord".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.