Actrita americana Drew Barrymore isi va lansa propria linie de produse pentru machiaj, exclusiv in reteaua Wal-Mart, in 2013, dupa expirarea contractului ei cu brandul Cover Girl.

Drew Barrymore este imaginea brandului Cover Girl din 2007, insa, potrivit site-ului WWD.com, vedeta americana a decis ca a sosit vremea sa isi creeze propria linie de produse cosmetice.

Actrita, in varsta de 37 de ani, isi va comercializa propriile produse exclusiv in magazinele din reteaua Wal-Mart.

Pentru acest proiect, Drew Barrymore s-a asociat cu compania italiana Intercos.

Drew Barrymore a devenit tot mai interesata de ideea de fi ceva mai mult decat imaginea oficiala Cover Girl dupa ce a coordonat campania pentru televiziune a acestui brand, scrie MEDIAFAX.

Drew Barrymore, in varsta de 37 de ani, este actrita si producatoare de film, ea aparand pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera actoriceasca cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". A castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.