Cantaretul britanic Rod Stewart a declarat, intr-un interviu recent, ca el si Ronnie Wood, fostul sau coleg din trupa Faces, obisnuiau sa foloseasca supozitoare cu cocaina, pentru a nu-si distruge nasul, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit MEDIAFAX, Stewart spune ca se temea ca acest drog sa nu-i distruga septul nazal si atunci el si Ronnie, actualul membru al trupei The Rolling Stones, au decis sa consume cocaina intr-un mod mai putin obisnuit - pe cale anala.

"Puneam drogul intr-o pilula mica, asa cum fac francezii - un supozitor", a declarat Rod Stewart, care, in prezent, se afla in turneu de promovare a volumului sau de memorii. "Am facut asta o vreme", a adaugat el.

Rod a mai spus insa ca niciodata nu a fost dependent de cocaina. "N-am fost niciodata la dezintoxicare. Familia si relatiile mele nu au fost afectate. Eram doar un consumator social", a mai spus acesta.

In ceea ce priveste reputatia sa de afemeiat, el a declarat: "Oamenii spun ca am avut mii de femei. Nu-i adevarat. Probabil am avut relatii cu 50 sau 60".
In varsta de 67 de ani, Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" si "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine platiti artisti din lume. Turneul sustinut de veteranul muzicii britanice in 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al saptelea in topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu incasari de 49 de milioane de dolari.

Volumul sau de memorii, publicat la editura Random House, prezinta, printre altele, lupta artistului cu cancerul de tiroida si realizarile sale artistice, dar si diverse aspecte din perioada in care a colaborat cu The Jeff Beck Group si cu trupa The Faces.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.