B’ESTFEST Summer Camp implineste “cei 7 ani de acasa” si ii va sarbatori alaturi de fanii festivalului printr-un weekend de neuitat.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in perioada 5-7 iulie, in acelasi B’ESTFEST Park din Tunari, si va aduce si mai multa distractie, show-uri live formidabile, experiente unice, dar si preturi speciale pentru abonamente si bilete achizitionate in perioada de “early bird”!

In perioada “early bird”, adevaratii fani B’ESTFEST vor fi rasplatiti cu preturi speciale: cei care se vor grabi sa isi cumpere bilet pana la finalul anului acesta vor avea posibilitatea de a obtine un abonament pentru toate cele 3 zile cu doar 150 de lei, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile dupa primele confirmari de artisti, la doar 70 de lei!

Biletele se vor pune in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, incepand cu data de 29 octombrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate. Anul acesta posesorii de abonamentele se vor bucura nu doar de accesul in toate zonele festivalului si de show-urile a peste 70 de artisti, ci si de numeroase alte facilitati-surpriza ce vor fi in curand anuntate.

Din punct de vedere muzical, B’ESTFEST va pastra traditia, reunind in programul festivalului artisti din toata lumea si stiluri variate: de la rock, alternative, metal sau reggae, pana la drum’n’bass, dubstep sau electro.

Editia din 2013 a B’ESTFEST Summer Camp se anunta a fi una cu adevarat aparte, urmand ca in curand sa fie anuntate si primele nume din line-up-ul de vara viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.