Rapperul american P. Diddy a fost implicat intr-un accident de circulatie, care a avut loc miercuri, in fata unui hotel din Beverly Hills, Los Angeles.

Potrivit politiei americane, P. Diddy se afla intr-un automobil de teren - un model Cadillac Escalade -, cu care circula pe Sunset Boulevard, in momentul in care a fost tamponat de conducatorul unui automobil Lexus, in fata hotelului Beverly Hilton.

Celebrul muzician a acuzat cateva dureri, dar a refuzat sa mearga la spital, precizand ca va fi ingrijit de propria lui echipa de medici. Nici celelalte persoane prezente in cele doua vehicule implicate in aceasta coliziune nu au fost spitalizate.

O fotografie postata pe site-ul TMZ.com prezinta automobilul rapperului, serios avariat in partea frontala, in timp ce P. Diddy sta intins pe iarba, pe peluza din fata hotelului, scrie MEDIAFAX.

Rapperul american P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. Cel mai recent album al sau, "Last Train To Paris", a fost lansat in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.