Oana Zavoranu a scapat "ca prin urechile acului" de Vadim Tudor care a incercat sa aiba raporturi intime cu ea, chiar la Senat, daca vreti sa ii credeti povestea.

Incurcate sunt caile PRM-ului de alta data. Oana Zavoranu a povestit la emisiunea Cancan TV ca in scurta perioada in care ea a flirtat cu politica, Corneliu Vadim Tudor prinsese drag de ea, scrie cancan.ro.

"Ii placea de mine. Nu am vrut sa spun acest lucru atunci. Am incercat sa pastrez la un nivel cat mai profesionist relatia cu el. Am avut mai multe intalniri la birou la el. Am fost luata cu furca de acasa ca sa merg la acea conferinta ca sa vina presa. Imi dadea sute de telefoane ca odata cu venirea mea vine presa. Dupa conferinte ne retrageam in biroul lui", a povestit Oana.

Oana Zavoranu a povestit ca Vadim Tudor o scotea adesea la restaurant, sau in edinta, iar dupa sedinte se retrageau in biroul lui d ela Senat.

"El de fapt a incercat sa ma violeze. A tabarat pe mine la Senat. Dupa ce mi-a aratat ce tablouri are in birou, s-a dus si a inchis usa. Apoi a bagat cheia in buzunar. Cred ca ii era teama sa nu intre cineva peste noi. A venit la mine si si-a schimbat privirea gales. Ma, da tu esti frumusica rau de tot, mi-a spus el. A incercat sa ma ia in brate, mie mi-a venit rau pe loc si am inceput sa-mi caut geanta pentru ca nu stiam cum sa plec mai repede"

Conform povestirii, incidentul s-a terminat cu o fugareala scurta si o injuratura, pana ca liderul PRM sa se dea batut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.