Olandezul Armin van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag.

Muzicianul olandez a primit acest trofeu in cadrul unei ceremonii ce a avut loc, vineri seara, in orasul Amsterdam, scrie MEDIAFAX.

DJ-ul Tiesto s-a clasat pe locul al doilea, iar muzicianul Avicii a ocupat pozitia a treia. David Guetta, castigatorul trofeului din 2011, a ocupat in acest an pozitia a patra, iar Deadmau5 s-a clasat pe locul al cincilea.

Armin van Buuren, nascut pe 25 decembrie 1976, este un nume important pe scena trance, atat ca DJ, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie.
Primul sau hit a fost "Blue fear", lansat in 1995, de casa Cyber Records. De atunci, muzicianul olandez a lansat numeroase piese care s-au remarcat in clasamentele muzicale internationale. In plus, Armin van Buuren a colaborat cu Tiesto pentru proiectele "Major League" si "Alibi" si a produs piesa "Exhale" alaturi de Ferry Corsten.

Armin van Buuren este singurul DJ care a ocupat de cinci ori - un record - primul loc in topul celor mai buni DJ-i din lume alcatuit de revista DJ Mag - intre anii 2007-2010 si, din nou, in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.