Un duet inedit, interpretat de Michael Jackson si Freddie Mercury, a fost prezentat intr-un film documentar despre viata si cariera fostului solist al trupei Queen.

Aceasta piesa inedita se intituleaza "There Must Be More To Life Than This" si a fost inclusa in documentarul "The Great Pretender", care a fost difuzat pe postul de televiziune BBC, pe 16 octombrie.

Pe langa aceasta colaborare muzicala speciala, documentarul include imagini rare de arhiva cu Freddy Mercury, in care fostul solist al trupei Queen interpreta alaturi de Rod Stewart piesa "Take Another Piece of My Heart" - un cantec din 1984, ce nu a fost nici el lansat pe piata - si imagini dintr-un spectacol realizat de Freddie Mercury, in 1979, in colaborare cu compania Royal Ballet.

Documentarul "The Great Pretender", care va fi in curand disponibil pe DVD si Blu-ray, include si cateva dintre primele interviuri acordate de Mercury, filmate in Australia, dar si un interviu pentru postul american NBC, ambele realizate in 1976, potrivit MEDIAFAX.

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvaluit recent, pe site-ul sau, o serie de detalii despre un proiect cinematografic ce va avea la baza viata si cariera lui Freddie Mercury.

May a confirmat astfel faptul ca filmul - care il va avea ca protagonist pe actorul Sacha Baron Cohen - va fi lansat in anul 2014.

"Piesele acestui puzzle incep sa se aseze, desi inregistram totusi o mica intarziere fata de programul stabilit - filmarile vor debuta la primavara, iar Sacha Baron Cohen il va interpreta pe Freddie", a declarat chitaristul britanic.

Filmul despre viata si cariera lui Freddie Mercury va avea la baza un scenariu scris de Peter Morgan, scenaristul nominalizat de doua ori la Oscar pentru scenariile filmelor "The Queen" si "Frost/ Nixon".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.