Diva pop a reusit sa isi nemultumeasca din nou fanii dupa ce, la concertul sustinut, joi seara, la Denver a intrat pe scena in sunet de mitraliera, generand panica in multimea care nu a uitat inca episodul atacului armat din Colorado.

Madonna a folosit aceste sunete de arma in toate spectacolele din cadrul celui mai recent turneu al sau, "MDNA Tour", insa numai la concertul de la Denver a starnit reactii negative din partea publicului care nu poate uita inca atentatul care a avut loc pe 20 iulie la Universitatea din Denver. Aparitia pe scena a divei care agita in aer arme de jucarie a fost aspru condamnata de grupul "Mothers Against Guns" care a spus ca Madonna "ar trebui sa le inteleaga cel mai bine nemultumirea".

Liz Rosenberg, publicistul artistei a precizat ca actul artistic nu putea fi modificat sau scos, intrucat era parte integranta in spectacol. "Este ca si cum ai inlatura actul al treilea din «Hamlet»", a spus Rosenberg, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, intr-o declaratie acordata publicatiei Huffington Post in timpul turneului din Scotia, Madonna a subliniat ca prefera sa isi anuleze concertul decat sa si-l cenzureze.

Intr-o scrisoare, artista a explicat de ce a ales sa foloseasca arme in cel mai recent show al sau: "Nu promovez violenta sau uzul armelor. Acestea sunt mai degraba un simbol pentru putere si, de asemenea, un mod de a oprima sentimente dureroase. In cazul meu, vreau sa opresc minciuna si ipocrizia, intoleranta unor societati cu vederi inguste a carei efecte le-am experimentat de-a lungul vietii si care, nu o data, s-au rasfrant asupra mea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.