'Te iubesc(femeie)' ii va spune Stefan Banica jr. Andreei Marin, fara sa se mai ascunda de ziaristi

In luna decembrie, in cariera muzicala a lui Stefan Banica jr. va ninge cu duete. Insa, dintre toate, cel care va fi asteptat cu cea mai mare nerabdare de fani, dar si de presa mondena din Romania va fi duetul cu Andreea Marin, avand in vedere relatia intima dintre protagonisti.

Surpriza, surpriza: Andreea Marin, cea care a interpretat rolul de "sotioara" in viata lui Banica jr. in clipul succesului muzical "Te iubesc (femeie)", a participat cu vocea la reinregistrarea aceleiasi piese. Momentul este mai mult decat potrivit, avand in vedere ca situatia exprimata in piesa lansata in urma cu doi ani se potriveste la fix Andreei si lui Stefan. "O vreau asa cum este ea/ Sunt norocos ca e a mea", canta cu foc Banica la refren.

Vedeta televiziunii nationale a inregistrat melodia in studioul lui Bobby Stoica de la Voltaj (VoltArt), care ne-a declarat: "Andreea canta bine. Superbine pentru cineva care nu e solist profesionist. Am inregistrat piesa destul de repede, cu putin peste o ora. Poate si pentru ca ea a mai calcat pragul studioului meu" (Andreea a mai inregistrat o piesa in studioul VoltArt, pentru "Surprize, surprize" - n.r.).

Piesa "Te iubesc (femeie)" face parte din urmatorul album al lui Stefan Banica jr., material care va fi lansat luna viitoare si care cuprinde mai multe colaborari ale solistului cu Gil Dobrica, Loredana Groza, Gabriel Cotabita, Nicu Alifantis, Angela Similea, Andra, A.G. Weinberger, DJ Phantom, Nicola, Angela Gheorghiu si Alexandru Arsinel.
O surpriza la fel de mare va fi o piesa in care, pe langa vocea lui Stefan, se va face auzita vocea tatalui sau trecut in nefiinta, Stefan Banica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.