Malonga Parfait Sorin, fost realizator TV, in prezent angajat al unei directii a Primariei Capitalei, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant de politistii din Arges cand incerca sa vanda, in Capitala, 10 grame de canabis unui politist sub acoperire. 

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, Malonga Parfait Sorin, care in prezent lucreaza ca inspector la Directia de Utilitati Publice aflata in subordinea Primariei Capitalei, a fost identificat si prins dupa ce mai multi consumatori de droguri audiati de politistii BCCO Arges si procurorii DIICOT Arges au spus ca au achizitionat drogurile de la acesta, transmite MEDIAFAX.

Astfel, a fost organizat un flagrant in Capitala, iar Malonga Parfait a fost prins in flagrant cand incerca sa vanda unui politist sub acoperire 10 grame de canabis. De asemenea, in masina acestuia au mai fost gasite 30 de grame de canabis.

Malonga Parfait a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri si dus in arestul Politiei Arges. In cursul zilei de marti acesta va fi dus la Tribunalul Arges, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.