Actorul australian Russell Crowe (48 de ani) si Danielle Spencer (43 de ani) divorteaza dupa noua ani de casatorie, in care au devenit parintii a doi copii.

Motivele separarii nu sunt inca foarte clare, dar se pare ca despartirea ar fi cauzata de o relatie extraconjungala a Daniellei, scrie thecelebritycafe.

Aceasta a fost surprinsa vara trecuta, cu fostul ei partener de la "Dansez pentru tine" din Australia, Damian Whitewood. Mai mult, faptul ca in ultimul an Russell a fost plecat in toata lumea din cauza proiectelor cinematografice in care este implicat a facut ca relatia dintre cei doi sa se raceasca si mai mult.

Cei doi actori nu au comentat stirea, dar, potrivit presei de la Sydney, ruptura s-a produs amiabil. Crowe a intalnit-o pe Danielle Spencer acum 22 de ani, dar s-a hotarat s-o ceara de sotie mult mai tarziu. Cei doi au impreuna doi baieti de 8, respectiv 6 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.