Romania a depasit tari precum Ungaria sau Cehia in calitate de "Mecca" a marilor productii internationale, semnaleaza sambata corespondentul EFE la Bucuresti

Terry Gilliam, unul dintre membrii grupului Monthy Python si consacrat regizor de film american este de aceeasi parere, relateaza gandul.info.

"Dupa caderea comunismului, a fost Praga, apoi, Budapesta. Acum este Bucuresti", spune el, dupa ce a pus ochii pe Romania pentru a-si turna filmele.

Acelasi lucru l-au facut in ultimii ani actori si regizori precum Sharon Stone, Jean Claude Van Damme, Nicolas Cage, Mickey Rourke, John Voigt, Kevin Costner, Francis Ford Coppola, Miguel Angel Mu�oz sau José Coronado.

Toti au fost atrasi de costurile de filmare mici, de calitatea tehnicienilor si de infrastructura, dar si de varietatea peisajelor si a zonelor din jurul oraselor, dupa cum a explicat pentru EFE Bogdan Moncea, din partea casei de productie Castel Film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.