Daniel Craig marturiseste ca, odata cu trecerea anilor, ii este din ce in ce mai greu sa joace nud in "James Bond", dar actorul spera ca aceste scene care i-au dat batai de cap vor face filmul mai atragator.

Actorul in varsta de 44 de ani, care revine anul acesta in rolul celebrului agent britanic, spune ca se amuza atunci cand trebuie sa se dezbrace pe platourile de filmare, relateaza MEDIAFAX.

"Nu citesc partile alea din scenariu. Nu imi pasa de cate ori trebuie sa fac acest lucru, dar este din ce in ce mai greu odata cu trecerea anilor. Este amuzant. Cred ca sunt destule scene sexy in film cu fetele - si sper ca si cu mine - dar deja devine obositor", spune actorul.

Daniel Craig va juca alaturi de Javier Bardem in cel mai nou film ""James Bond", dar spune ca nu a avut timp sa se distreze alaturi de el.

"A fost in echipa de rugby a Spaniei, esta atat de serios... E amuzant, eu am fost la turneul celor sase natiuni, el a fost la turneul celor sase natiuni, dar niciodata in acelasi timp. Eu i-am luat bilete, el mi-a luat bilete... mi-ar placea sa ma uit la un meci de rugby cu el", a adaugat Daniel Craig.

Filmul va fi lansat pe 26 octombrie si marcheaza implinirea a 50 de ani de la lansarea primului lungmetraj din franciza "James Bond".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.