Rihanna isi doreste sa se casatoreasca cu fostul ei iubit, cantaretul Chris Brown, si spune ca nu ar fi trebuit sa se desparta de acesta niciodata, informeaza presa americana.

Rihanna, in varsta de 24 de ani, le-ar fi marturisit prietenilor ca a discutat despre casatorie cu Chris Brown, in varsta de 23 de ani. Cei doi sunt din nou impreuna, dupa ce s-au despartit, in 2009, artistul fiind acuzat si condamnat atunci pentru ca a agresat-o, relateaza MEDIAFAX.

O sursa apropiata Rihannei a declarat pentru revista Star ca "niciunul dintre prieteni nu s-ar mira daca cei doi ar decide sa fuga impreuna si sa se casatoreasca".

"Ea i-a spus celei mai bune prietene ca, daca nu ar fi fost ochiul agil al presei si criticile aspre la adresa gestului lui Chris, nu s-ar fi despartit niciodata de acesta", a mai spus sursa.

Rapperul s-a despartit recent de iubita sa Karrueche Tran, pentru ca, asa cum aceasta a declarat unei publicatii britanice, el nu a putut sa o uite pe Rihanna, cu care a continuat sa aiba o relatie "de prietenie".

Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe fosta lui iubita Rihanna, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.