Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca "un rol mic" in "The Zero Theorem", filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro, de la sfarsitul lui octombrie.

Matt Damon a declarat intr-un interviu pentru site-ul vulture.com ca va avea un mic rol in proiectul lui Gilliam, relateaza MEDIAFAX.

"Cineva i-a dat (lui Terry Gilliam, n.r.), in sfarsit, banii sa faca filmul asta, slava Domnului. Este un film cu Christoph Waltz si Tilda Swinton. As face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de cand am lucrat cu el", a adaugat actorul, care si-a amintit cum a negociat cu regizorul modul in care arata personajul sau.

Actorul si regizorul au mai lucrat impreuna pentru filmul "Fratii Grimm".

Potrivit IndieWire, filmarile pentru "The Zero Theorem" vor incepe pe 22 octombrie. Christoph Waltz va juca rolul principal in "The Zero Theorem" - un film dupa un scenariu de Pat Rushin -, cel al lui Qohen Leth, un geniu al computerelor care cauta sensul existentei.

Alaturi de Waltz este anuntata sa joace in film si Tilda Swinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.