Sadie Frost, fosta sotie a starului hollywoodian Jude Law, a fost arestata duminica, fiind acuzata de ultraj, relateaza MEDIAFAX.

Frost, care a divortat de Law in 2003, a fost retinuta de politie dupa un scandal cu fostul model James Gooding, cu care aceasta are o relatie ce dureaza de cateva luni.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, Frost a fost interogata de agentii de ordine, care au transportat-o la o sectie de politie din Londra.

"O femeie in varsta de 47 de ani a fost arestata pentru suspiciunea de ultraj. Barbatul care a fost agresat nu a avut nevoie de ingrijiri medicale", se arata in raportul politistilor.

Aceeasi sursa mai informeaza ca actrita a fost eliberata pe cautiune luni.

Artista si producatoarea britanica Sadie Frost si Jude Law s-au casatorit in 1997si au impreuna trei copii - Rafferty, in varsta de 15 ani, Iris, in varsta de 11 ani, si Rudy, in varsta de 9 ani. Sadie Frost si Jude Law au divortat in octombrie 2003, urmand doi ani de lupte in instanta pentru obtinerea custodiei celor trei copii minori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.