Fundatia Noi organizeaza pe 30 noiembrie, de la ora 19.00, la Crowne Plaza, "Mistake Fashion Charity Ball", eveniment dedicat Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei Asupra Femeilor.

Cu aceasta ocazie, mai multe femei politician si sotii de politicieni vor deveni pentru cateva ore manechine in cadrul unei prezentari de moda avand ca scop strangerea de fonduri pentru infiintarea unui centru de consiliere pentru victimele violentei in familie. Centrul de consiliere va functiona sub coordonarea Agentiei Nationale pentru Protectia Familiei din cadrul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei. Printre femeile politicii romanesti care vor purta rochiile casei Mistake se numara Anca Boagiu, Norica Nicolai, Miorita Videanu, Mihaela Vosganian, Liliana Iorgulescu, Raluca Turcan, Ramona Manescu, Roberta Anastase, Cornelia Cazacu, Anca Constantinescu, Mihaela Stirbu, Ionela Bruchental-Pop, Rodica Nassar.

Machiajul doamnelor va fi asigurat de catre o echipa de doi make-up artist de la Beauty Shop, iar coafurile vor fi realizate de catre trei stilisti si trei asistenti de la Londa. Spectacolul de caritate va fi prezentat de Mona Musca si Daniela Nane, iar coloana sonora va fi asigurata live de catre elevi si profesori ai Liceului de muzica "George Enescu", coordonati de directorul institutiei, Horia Sabin Dragoi. Modelele vestimentare prezentate sunt donate de creatoarea de moda Josette Rizea pentru a fi licitate, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru utilarea centrului de consiliere pentru victimele violentei in familie. Printre nevoile noului centru de consiliere se numara un sediu cu utilitati pentru minimum opt persoane si o ambulanta. Aproximativ 800.000 de femei au suferit in mod frecvent violenta in familie sub diferite forme.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.