Prezentatoarea americana de televiziune Oprah Winfrey ocupa si in 2012 primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite femei de la Hollywood, desi au trecut 18 luni de cand a parasit talk show-ul TV care a facut-o celebra.

Oprah Winfrey si-a pastrat primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite femei de la Hollywood, informeaza forbes.com. Astfel, vedeta americana a obtinut venituri de 165 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012.

Cantareata pop Britney Spears se afla pe locul al doilea, cu venituri de 58 de milioane de dolari, dupa ce a semnat un contract avantajos prin care a devenit membra in juriul emisiunii "The X Factor".

Pozitia a treia este ocupata de cantareata de muzica country Taylor Swift, care a obtinut in perioada mentionata venituri de 57 de milioane de dolari.

Cantareata Rihanna si prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres se afla la egalitate pe pozitia a patra in top, cu venituri de 53 de milioane de dolari, Cantaretele americane Lady Gaga si Jennifer Lopez impart pozitia a cincea, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.