Cu ocazia implinirii a 50 de ani de James Bond, fanii din Romania ai cunoscutei serii de filme vor petrece timp de trei zile si trei nopti alaturi de personajul lor preferat si filmele care l-au transformat intr-o legenda a cinematografiei.
Potrivit jurnalul.ro, pe 5, 6 si 7 octombrie, fanii sunt invitati in cinematografe la un maraton de filme Bond, unde vor viziona "Casino Royale", "Goldfinger" si "From Russia With Love".

La nivel mondial, James Bond va fi sarbatorit printr-o serie de activitati speciale, precum o livitatie tematica, un sondaj global pentru descoperirea filmului Bond preferat al fiecarei tari, o retrospectiva cinematografica la Muzeul de Arta Moderna din Londra, o seara de muzica Bond la Academia de Film, Arte si Stiinte din Los Angeles si o expozitie tematica, "Arhitectura 007: 50 de ani de stil Bond”, organizata la Festivalul International de Film din Toronto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.