Ca in fiecare an, Bucharest Fashion Week a adunat toata lumea mondena a Capitalei, care s-a inghesuit la Intercontinental, in Sala Ronda, sa vada colectiile designerilor romani, dar si ale unor case renumite din afara tarii.
Omniprezent la evenimentele mondene din Bucuresti, Steven Seagal a fost prezent si la festivalul de moda, ocupand loc in primul rand, impreuna cu Darius si Cristi Gheara, dar si cu doua asistente asiatice si o impresionanta garda de corp. Actorul nu s-a aratat incantat de chilotii din ultima colectie a lui Botezatu, dar a aplaudat-o indelung pe actuala iubita a lui Columbeanu, Monica (foto stanga), aparuta pe podium fara lenjerie si acoperita doar de o rochie lunga si foarte transparenta. Irinel Columbeanu si-a intalnit cu aceasta ocazie si alte foste iubite: Romanita Iovan, pe care a tinut sa o consoleze si sa o incurajeze in vazul tuturor, spre disperarea sotului acesteia, dar si pe Anna Lesko, prezenta pe podium la colectia Devera. Designerii care nu au prezentat pe scena au urmarit din sala realizarile colegilor si, spre deosebire de Maria Marinescu si Razvan Ciobanu, care au urmarit linistiti, Alin Galatescu, aflat in ultimul rand, a incercat sa-si ironizeze rivalii cu voce tare. A fost nevoie de interventia organizatorilor pentru a-l tempera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.