Actorii Angelina Jolie și Brad Pitt au amanat nunta, insa din motive intemeiate. Actrita ar suferi de o boala mortala, care ii macina ficatul, sustine revista americana "National Enquirer".

Viata din tinerete presarata cu droguri si alcool ar putea fi de vina pentru starea de sanatate precara a actritei, scrie adevarul.ro.

De altfel, de ani de zile, se zvoneste ca actrita ar avea hepatita de tip B, care in timp poate da tot felul de complicatii. Desi jurnalistii publicatiei nu au precizat cum se numeste boala despre care au aflat ca sufera frumoasa actrita, aceștia sussin ca singura ei salvare este un transplant de ficat.

La inceputul lunii septembrie, Brad Pitt anunta amanarea nuntii cu Jolie, insa nu mentiona nimic despre starea acesteia de sanatate. Pana la aceasta ora, purtatorul de cuvant al actritei nu a facut nicio declaratie publica despre acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.