In urma cu cateva zile s-a pronuntat prima sentinta in conflictul lui Pepe cu avocatul Andrei Condoianis, care in urma cu sase luni l-a acuzat pe cantaret ca l-a batut intr-un bar din Drumul Taberei.

Interpretul n-a avut castig de cauza in solicitarea sa de a primi daune morale din partea avocatului care, sustinea Pepe, l-ar fi calomniat prin presa. Cei doi mai au pe rol un proces, in care Procuratura a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva latino-loverului. Dupa bataia cu bucluc din barul din Drumul Taberei au inceput sa curga procesele: Pepe l-a actionat in justitie pe avocatul Andrei Condoianis (foto jos) pentru calomnie, dupa ce acesta a povestit presei cum a fost batut de vedeta. Condoianis a depus la randul sau alta plangere pentru calomnie si insulta, dupa ce Pepe a facut declaratii prin ziare. in paralel se afla in cercetare si dosarul de agresiune. Prima runda a fost castigata de avocatul Condoianis, instanta considerand in urma cu cateva zile ca Pepe nu a fost calomniat de victima in presa si ca acesta nu l-a denigrat pe latin-lover.

Pentru aceste "neplaceri", Pepe solicita daune morale de 50.000 de euro. in locul despagubirilor, instanta l-a obligat pe cantaret la cheltuieli de judecata (2.000.000 lei). De curand Parchetul a confirmat si inceperea urmaririi penale in cazul agresiunii comise in bar. Asta inseamna ca, dupa audierea martorilor, a plangerilor facute de victima si expertiza medicala, exista indicii temeinice la Procuratura ca Pepe a savarsit fapta de vatamarea corporala grava a avocatului Condoianis. Dosarul se afla deja la Parchet, urmand a fi facut rechizitoriul de catre procuror si apoi trimis in judecata. Pedeapsa pentru o astfel de infractiune este inchisoarea intre 2 si 10 ani, fara a exista posibilitatea de suspendare. Avocatul Condoianis a afirmat la vremea respectiva ca a fost batut de Pepe si de fratele acestuia, Miguel, pana a ajuns in spital cu coaste rupte, plamanul perforat si un ochi bine invinetit. Desi sunt martori care spun ca atat Pepe, cat si Miguel l-au lovit pe avocat, cantaretul a sustinut totdeauna ca el a venit la locul conflictului abia la sfarsitul bataii si ca nu a lovit pe nimeni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.