Cantareata Shakira si iubitul ei, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au confirmat miercuri, pe paginile lor de Twitter si Facebook, ca vor avea un copil.

"Dupa cum unii dintre voi stiti, eu si Gerard suntem foarte fericiti pentru ca asteptam primul nostru copil!", a notat Shakira intr-un comunicat in limba engleza, mesaj redat de Pique pe paginile oficiale de pe retelele de socializare, scrie adevarul.ro.

"Am decis sa dam prioritate acestui moment unic din viata noastra si sa amanam toate activitatile promotionale ce erau programate in perioada urmatoare", a mentionat cantareata in varsta de 35 de ani.

Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, si in martie 2011 a confirmat ca are o relatie cu Gerard Pique.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.