Oana Ionita, alias Bebelusa, vedeta de la Prima Tv, intra in competitia pentru implinirea unui vis.

"Dansez pentru tine este o emisiune cu prestigiu, pe care l-a castigat de-a lungul celor 12 editii. Recunosc ca intotdeauna mi-am dorit sa particip la acest show pentru a trai in aceasta experienta unica emotia concursului", a declarat incantata Oana Ionita, care a renuntat la Cronica Carcotasilor ca sa participe la aceasta emisiune fenomen.

Faptul ca Oana ia lectii de dans de la varsta de patru ani poate fi considerat un avantaj in fata celorlalti concurenti, dar ea este de parere ca, din cauza asta, lumea are si mai multe asteptari, relateaza evz.ro.

"Stiu ca daca voi gresi in fata lor, voi mai avea ocazia sa demonstrez ca a fost o intamplare. Mi-e teama in schimb sa nu pot duce la implinire un vis al unui om care, inca de cand imi va vedea numele ca partenera, isi va pune toate sperantele in mine si in reusita.", a marturisit bebelusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.