Dragos Stanomir a castigat un premiu Creative Arts Emmy la gala care a avut loc sambata seara, la Los Angeles.

Stanomir a fost recompensat la categoria "cel mai bun mixaj de sunet pentru o miniserie TV", pentru miniseria "Hatfields & McCoys", produsa de History Channel in colaborare cu Castel Film si realizata in Romania.

Romanul Dragos Stanomir a fost premiat la aceasta categorie, alaturi de Christian Cooke si Brad Zoern, potrivit Academy of Television Arts & Sciences, asociatia care decerneaza premiile Emmy.

"Este o surpriza foarte mare si nu ma asteptam sa castig, avand in vedere ca am concurat cu americani, unii cu Oscaruri la activ. Nu ma asteptam, dar m-am bucurat foarte mult", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragos Stanomir.

Din pacate Stanomir nu a putut sa participe la gala de premiere datorita faptului ca lucreaza la un alt proiect, insa este foarte mandru de premiul sau, pe care il vede ca o recomandare a industriei de film romanesti.

Miniseria "Hatfields & McCoys" a primit in total 16 nominalizari la editia din acest an a premiilor Emmy, inclusiv la categoriile "cea mai buna miniserie TV", "cel mai bun actor intr-o miniserie TV" (Kevin Costner si Bill Paxton), "cea mai buna actrita in rol secundar dintr-o miniserie TV" (Mare Winningham), "cel mai bun actor intr-un rol secundar dintr-o miniserie TV" (Tom Berenger), "cel mai bun regizor" si "cel mai bun scenariu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.