Logodna frumoasei actrite din telenovela "Pacatele Evei", Lili Sandu, cu Bogdan Stelea a tinut cateva luni si nu s-a sfarsit cu o casatorie, asa cum era firesc, ci cu o separare. De aproape o saptamana cei doi logodnici s-au despartit, iar Lili spune ca a inchis poate cel mai frumos capitol din viata ei.

Libertatea: Este adevarat te-ai despartit de Bogdan Stelea?
Lili Sandu: Da, desi ma surprinde ca s-a aflat. si eu si Bogdan am incercat sa discutam cat mai putin despre despartirea noastra.

Care au fost motivele pentru care v-ati separat?
N-as vrea sa intru in detalii. Am convenit de comun acord sa ne despartim. Suntem in relatii bune, amicale si vorbim des la telefon. Relatia pur si simplu nu mai mergea.

Bogdan te-a dezamagit in vreun fel sau a fost infidel?
Nu se pune problema unei alte relatii nici la el, nici la mine. Eu nu am pe nimeni, sunt singura si cred ca nici el nu m-a inselat.

A contat faptul ca el a fost mai mult plecat in Grecia, unde joaca, iar tu foarte ocupata cu filmarile aici, in Romania?
Cred ca departarea a fost o cauza a rupturii noastre, dar nu unica. Pur si simplu nu mai mergea. Am discutat amandoi si am ajuns la concluzia asta.

Crezi ca pe Bogdan l-a deranjat faptul ca tu ai o cariera in continua ascensiune?
Nu, niciodata el nu mi-a reprosat asa ceva. Ba chiar m-a sustinut si m-a incurajat sa fac ceea ce-mi place.

Nu regreti despartirea?
Relatia cu Bogdan a fost cred cel mai frumos capitol din viata mea, dar l-am inchis si acum imi vad de viata mea. Asa a fost sa fie.

Crezi ca mai exista o sansa de impacare?
Numai Dumnezeu stie ce va fi. Noi asa am considerat ca este mai bine pentru amandoi.

Stelea a povestit primul despre separare

Bogdan Stelea a vorbit primul despre separarea de logodnica lui, Lili Sandu si a precizat intr-un amplu interviu pentru ProSport ca e o despartire definitiva. "De vreo doua saptamani s-a incheiat definitiv. Aveam caractere diferite. E clar ca nu se mai simtea bine alaturi de mine, eu stateam in Grecia, ea in Romania, am resimtit distanta... Am vorbit mult cu Lili si am decis ca asa este mai bine pentru amandoi." El mai afirma cu tarie ca nu are pe nimeni altcineva in prezent, dar s-a ferit sa faca aceeasi precizare si in ceea ce o priveste pe Lili Sandu. "Pentru ea nu pot sa vorbesc eu, intrebati-o pe Lili. Pentru mine, pot raspunde ferm, nu am pe nimeni altcineva", a declarat fostul portar al Nationalei de fotbal.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.