Ducesa de Cambridge s-a declarat "intristata" de faptul ca revista franceza "Closer" a anuntat ca va publica poze topless cu ea.

Publicatia "Closer" sustine ca are poze exclusive cu Kate Middleton topless, realizate in timp ce aceasta se afla, in vacanta, la castelul din Franta al nepotului reginei, alaturi de William, relateaza stirileprotv.ro.

Oficialii Casei Regale au refuzat sa comenteze acest anunt, insa au precizat ca daca acele poze sunt reale si vor fi publicate, atunci va fi "ca si cum ne-am intoarce in timp cu 15 ani".

Pe site-ul revistei Closer a fost publicata o poza pixelata in care este prezentata o femeie cu par negru, pe care au descris-o ca fiind Kate Middleton in timp ce isi da jos sutienul.

Ducesa de Cambridge si William au vizualizat respectiva fotografie vineri si s-au declarat "intristati" de faptul ca "le-a fost invadat spatiul intim".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.