McAfee a eliberat pentru public lista cu cele mai periculoase vedete de pe Internet, adica vedetele care sunt cel mai des utilizate pentru a masca virusi si spyware.

Emma Watson reuseste sa o detroneze pe Heidi Klum si capata in 2012 titlul de "Cea mai periculoasa vedeta de pe Internet". Heidi Klum, alaturi de Piers Morgan, Mila Kunis, Katherine Heigl, Anna Paquin, Adriana Lima Scarlett Johansson, Brad Pitt, Emma Stone, si Rachel McAdams nu mai sunt prezenti in lista de anul acesta.

2012 este in acelasi timp al saselea an in care McAfee publica rezultatele cercetarii sale privind securitatea online si cautarile periculoase.

Primele 10 pozitii in topul vedetelor periculos pentru Internet sunt ocupate de :
1 Emma Watson
2 Jessica Biel
3 Eva Mendes
4 Selena Gomez
5 Halle Berry
6 Megan Fox
7 Shakira
8 Cameron Diaz
9 Salma Hayek
10 Sofia Vergara

Jimmy Kimmel este singurul barbat care reuseste sa patrunda in topul celor mai periculoase 20 de vedete de cautat pe internet, de pe locul 13. Studiul mai subliniaza ca avand in vedere componenta topului anul acesta, este periculos sa cauti:
- femei celebre (in comparatie cu barbati celebri);
- femei de origine hispanica;
- supermodele;
- cantarete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.