Jayden Barber are cinci ani, traieste in Youngstown si are cancer osos. Christian Bale i-a indeplinit dorinta de a-l intalni pe adevaratul Batman.

Christian Bale insista sa ramana o fiinta umana minunata. Dupa ce a vizitat victimele atacului din Colorado, saptamana trecuta a implinit visele lui fan mititel dar foarte iubit.

Familia lui Jayden Barber a aflat de la doctori ca baietelul mai are doar cateva saptamani de trait o viata normala, urmate de sase luni de repaus in pat inainte de moarte, relateaza geektyrant.com.

Comunitatea orasului Youngstown, statul Ohio, a organizat o campanie masiva de promovare, numita "Lighting the Bat Signal for Jayden", care sa faca posibil dorinta cea mai arzatoare a baietelului: sa-l intalneasca pe Christian Bale.

Desi Bale nu a putut sa ajunga in Youngstown, a facut altceva. A adus toata familia lui Jayden la Los Angeles si i-a dus la studio-urile Disney pentru a lua pranzul cu ei. Iar povestea are un final si mai fericit, din moment ce familia lui Jayden a aflat ca boala a intrat in remisie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.