Prezentatoarea de televiziune americana Ellen DeGeneres a primit o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

La ceremonia de marti de dezvelire a stelei dedicate celebrei prezentatoare TV au fost prezente alte doua nume sonore din televiziunea americana: Ryan Seacrest, moderatorul emisiunii "American Idol", si Jimmy Kimmel, realizatorul si prezentatorul talk show-ului care ii poarta numele.

La eveniment a fost prezenta si partenera de viata a prezentatoarei americane, actrita americana Portia De Rossi, relateaza romanialibera.ro.

Reprezentantii Camerei de comert si industrie din Los Angeles acorda astfel de stele pentru a le onora pe acele celebritati care au contribuit la dezvoltarea industriei de divertisment americane.

Ce vedete vor primi in 2013 o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Ellen DeGeneres, prima vedeta din televiziunea americana care a dezvaluit in direct ca este lesbiana, in 1997, va primi totodata, pe 22 octombrie, cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite - Mark Twain Prize for American Humor pe 2012.

Citeste si
Cinci vedete care si-au recunoscut homosexualitatea in 2012


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.