Metrosexualul nu este cel care face sex in Metro, asa cum s-a spus, in gluma, evident. Ci tipul de barbat care se preocupa de imaginea lui la fel de mult ca si o femeie. Sau poate chiar mai mult.
In urma cu vreo cativa ani, Gaita realiza un sondaj de opinie pe strada: "Stiati ca Ion Iliescu e heterosexual?". Cele mai multe dintre raspunsuri au fost: "Cum va permiteti sa va luati de oameni si sa scorniti tot felul de prostii? Sa va fie rusine!". Pentru a nu exista confuzii, sa lamurim mai intai termenul. Asadar, ce este un metrosexual? Un tip care nu e retrosexual. Nu e homosexual, ci heterosexual. Si, destul de activ sexual! V-am lamurit?

Termenul "metrosexual" a fost lansat, in 1994, de scriitorul englez Mark Simpson si defineste barbatul care traieste intr-o metropola si are timp si bani de cheltuit. Este tipul de barbat frumos, ingrijit, dichisit, foarte cochet, usor narcisist, "modelul" din reclame. Doar Dan Negru mai sustine ca "barbatul tre sa fie un pic mai frumos decat dracu’". Vedetele noastre masculine il contrazic categoric.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.