Aproximativ 5.000 de persoane au participat, duminica seara, la ultimul concert pe care solistul vocal Cristi Minculescu l-a sustinut alaturi de formatia Iris.

Iris a sustinut un concert in localitatea clujeana Bontida, cu ocazia manifestarii 'Festivalul Barock. Zilele Castelului Banffy'.

"Le multumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, voua, nu in ultimul rand, pentru suportul moral de-a lungul timpului, sotiei mele Rodi -te iubesc- si lui Dumnezeu, pentru ca a trimis-o sa ma salveze. Va multumesc din inima, va multumesc foarte mult, sa fiti sanatosi si iubiti!", le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert, scrie hotnews.ro.

Minculescu a fost destul de rece cu publicul, interactiunea dintre el si acestia fiind aproape zero. Nici fanii nu s-au aratat foarte entuziasmati, doar cei din primele randuri afisand tricouri inscriptionate cu „Cristi te iubim si vom fi mereu alaturi de tine", scrie adevarul.ro.

Dupa ce trupa s-a intors pentru un singur bis, neinterpretand nici macar la bisuri piesele lor de rezistenta, cum ar fi "Floare de Iris", concertul s-a incheiat, publicul indreptandu-se spre iesire fara a striga numele formatiei lor preferate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.