Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, precizeaza, pe Twitter, ca si-a pastrat numele in urma cununiei civile cu Bogdan Ionescu, oficiata sambata la Primaria Sectorului 2 din Capitala.

"Mi-am pastrat numele, ma numesc in continuare Elena Basescu", afirma Elena Basescu, intr-o postare pe Twitter, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, ea a postat si cateva fotografii din interiorul Primariei Sectorului 2, unde presa nu a avut acces pe durata desfasurarii cununie civile. In fotografii, cei doi miri apar alaturi de parinti si de nasi, dar si de primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, care a oficiat cununia civila. De asemenea, in fotografii, Traian Basescu o tine de mana pe fiica sa cea mica.

Ceremonia de oficiere a casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor si prieteni ai acestora.

Elena Basescu era imbracata cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri inchis. Ea avea un mic buchet din flori rosii, iar el avea o floare rosie in buzunarul de la piept al sacoului. Presedintele Traian Basescu a purtat un costum negru, avand o cravata de culoare violet, pe care acesta o considera norocoasa inca de la alegerile prezidentiale din 2009.

Casatoria religioasa va fi oficiata sambata dupa-amiaza, la biserica Sf.Spiridon din Capitala, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt asteptati aproximativ 600 de invitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.