Elena Basescu a anuntat, pe Twitter, ca la nunta ei, care va avea loc sambata la Snagov, va canta interpretul de muzica populara Aurel Tamas.

"La nunta va canta si unul dintre interpretii mei preferati, Aurel Tamas", este postarea Elenei Basescu pe pagina de Twitter. Cu aceasta ocazie, Elena Basescu a infirmat si zvonurile ca formatia Voltaj ar canta la nunta ei, dupa cum anuntase cancan.ro.

Aurel Tamas a declarat ca a fost sunat de Traian Basescu, relateaza rtv.net.

"Ma stiu de ceva timp cu familia Basescu. Acum o saptamana, m-a sunat presedintele sa ma intrebe daca am program pe 1 septembrie. I-am zis ca am ceva, pe zi, la Alba Iulia, dar ca seara sunt liber. Asa ca o sa cant la nunta fiicei domniei sale, la Palatul Snagov. Sper ca toata lumea se va simti bine", a declarat artistul.

El a mai marturisit ca nu a discutat inca despre partea financiara. "Nu am vorbit despre onorariu..Sper ca nu vom pleca neremunerati si ca o veni acolo cineva la noi sa ne intrebe de sanatate...", a mai spus artistul.

Nunta Elenei Basescu cu alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, va avea loc pe 1 septembrie la Palatul Snagov, intr-un cort urias. La eveniment sunt asteptati aproximativ 450 de invitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.