Cantecele lui Fuego (Paul Ciprian Surugiu) sunt foarte apreciate in Republica Moldova, iar cererea de concerte in aceasta tara e foarte mare.

Prin urmare, datorita popularitatii artistului, presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a decis sa ii ofere titlul de „Artist al Poporului”, printr-un decret oficial.

Asta in conditiile in care Fuego este constant ironizat in Romania, in emisiuni satirice si in presa tip tabloid, scrie cancan.ro.

Astfel, in temeiul Articolului 88, Lit. a din Constitutia Republicii Moldova si al Legii cu privire la distinctiile de stat ale Republicii Moldova, Presedintele Nicolae Timofti i-a conferit cantaretului Paul Surugiu – Fuego, titlul onorific Artist al Poporului ”in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in dezvoltarea artei muzicale, pentru activitatea de creatie si contributie la promovarea valorilor culturale nationale”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.