Iris, una dintre cele mai vechi trupe din Romania, este pe cale sa ramana fara unul dintre membrii sai de baza.

Potrivit comunicatului emis de trupa, Cristi Minculescu va parasi trupa incepand cu 3 septembrie si va fi inlocuit cu Toni Seicarescu, cunoscut pentru colaborarea sa cu Directia 5.

Conform realitatea.net, sotia lui Cristi Minculescu, Rodica, sustine ca solistul pur si simplu nu mai are chef sa cante.

"Vorbim despre propria decizie luata de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculata sau interpretata. Pur si simplu, nu mai are chef, nu mai vrea sa cante".

Nelu Dumitrescu, liderul trupei, sustine ca motivul pentru care Minculescu a luat aceasta decizie are legatura cu partea financiara.

"E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-I mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe. Cu Tony Seicarescu vom inregistra, cat de curand, o piesa noua si pana la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!", a declarat Nelu Dumitrescu.

Toni Seicarescu a declarat ca este o mare provocare pentru el sa ii ia locul lui Minculescu.

"Pornesc la drum cu multa speranta, am ascultat Iris de mic copil si dupa atatia ani ajung sa fiu solist la trupa adolescentei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi gasesc rostul in tot ceea ce as vrea sa exprim, ca am ajuns intr-o formatie de legenda. Sper din tot sufletul ca cei care au fost pana acum alaturi de Iris sa fie si de acum inainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum sa vorbesc decat la superlativ, dar am toata increderea ca Iris va continua povestea", a spus Seicarescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.