Printul Harry a decis sa isi inchida contul de Facebook, dupa ce tabloidul britanic The Sun a publicat o serie de fotografii indecente care il infatisau nud in timpul unei petreceri in Las Vegas.

Al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, printul Harry avea un cont pe reteaua de socializare Facebook, sub numele de "Spike Wells", pe care l-a inchis definitiv, urmand astfel sfatul consilierului sau, Jamie Lowther-Pinkerton.

Decizia a fost determinata, de asemenea, de temerile palatului Buckingham cu privire la posibilitatea ca alte imagini cu printul Harry - anterioare escapadei din Los Angeles si realizate pe cand acesta se afla pe o proprietate a lui sir Richard Branson, situata pe Insula Necker - sa fie accesate de utilizatorii de Facebook si facute publice, conform contactmusic.com.

Scandalul pozelor de la Las Vegas nu pare insa sa fi afectat foarte mult popularitatea printului Harry, care este inca celibatar. Potrivit unui sondaj publicat duminica de Sunday Times, trei sferturi dintre adultii din Marea Britanie (75%) au opinii pozitive despre print, iar 68% considera comportamentul acestuia ca fiind "acceptabil". In schimb, 61% dintre adultii britanici au dezaprobat publicarea fotografiilor de catre The Sun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.