Tenorul italian Andrea Bocelli va canta pentru prima data in Romania in 2013 intr-un concert care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, potrivit organizatorilor evenimentului.

Pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Capitala, romanii vor avea sansa sa petreaca o seara in compania "Legendei noului mileniu", cum a fost numit Andrea Bocelli de marii critici ai lumii, si sa fredoneze alaturi de artist melodii precum: "Time To Say Goodbye", "Con te Partiro", "Vivo Per Lei", "Besame Mucho" si "Nessun Dorma", scrie mediafax.ro.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-l asculte live pe Andrea Bocelli, biletele se pun in vanzare luni si pot fi cumparate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro, scrie evz.

Biletele sunt puse in vanzare la 6 categorii de preturi, in functie de pozitionarea in spatiul concertistic, astfel:

- Zona VIP – 1400 lei;
- Categoria I – 900 lei;
- Categoria II – 750 lei;
- Categoria III – 550 lei;
- Categoria IV – 350 lei;
- Categoria V – 250 lei;
- Zona in picioare (fara loc) – 150 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.